WhatsApp Image 2019-03-15 at 14.49.36

Joventuts Socialistes de les Illes Balears (JSIB), es suma a la mobilització mundial contra el canvi climàtic organitzada per avui divendres, 15 de març.

Palma, 15 de març de 2019

El canvi climàtic ja és una realitat, i els seus efectes, són cada cop més visibles arreu del món. Fenòmens com les elevades temperatures en segons quines èpoques de l’any; que cada cop plogui manco, i que quan ho faci sigui de manera extrema; les alteracions en els cicles biològics de la flora i la fauna, entre molts altres problemes són cada cop més freqüents i des de JSIB creiem que encara estem a temps de poder aturar el canvi climàtic i evitar d’aquesta manera, un mal que no podrà ser solucionat mai més.

Ens adonem que serem els i les joves que patirem aquests efectes, i és per això que volem lluitar més fort que mai per dur a terme solucions, solucions que ens garantissin un món millor, a nosaltres i als nostres familiars. Hem de dur a terme polítiques totalment contràries a les que va dur a terme el senyor Mariano Rajoy del PP, suposant un retrocés i paràlisis en matèria de medi ambient, i apostar per polítiques com les que ha dut a terme el govern de Pedro Sánchez els últims 9 mesos. Un clar exemple és l’eliminació de l’impost al sol. De totes formes, hem de seguir conscienciant a la ciutadania, tant joves com majors.

Per tot l’exposat anteriorment des de JSIB fem una crida a tota la ciutadania, especialment als joves que serem qui patirem els efectes negatius, perquè aquest divendres 15 de maig surtin i omplin els carrers de les nostres Illes per demanar a tots els governs d’arreu del món que facin tot el possible per aturar el canvi climàtic.

WhatsApp Image 2019-03-15 at 14.49.35WhatsApp Image 2019-03-15 at 14.49.36(2)WhatsApp Image 2019-03-15 at 14.49.36(1)

Scroll to Top