WhatsApp Image 2021-04-04 at 19.13.11 (3)

Marta López, vicesecretària general i de política institucional, ha destacat que l’objectiu és nodrir al màxim aquest document amb les propostes que s’han treballat per part de la militància de l’organització juvenil.

Les Joventuts Socialistes de les Illes Balears han presentat aquests darrers dies un seguit d’al·legacions al avantprojecte de llei de polítiques de joventut de les Illes Balears. Aquest avantprojecte de llei té per objecte establir el marc normatiu per desenvolupar les polítiques per a la joventut i regular així els drets específics de les persones joves de les Illes Balears.

La vicesecretària general de l’organització destaca que les esmenes que s’han elaborat cerquen aconseguir un marc normatiu més útil pel jovent de les nostres illes, per les seves entitats, i pels professionals en matèria de joventut, ampliant i matisant alguns aspectes que «cerquen consolidar els espais de participació i presa de decisió del jovent», destaca López.

Per la seva banda, Pepe Martínez, secretari de moviments socials i comunicació estratègica de JSIB, afirma que «les Joventuts Socialistes de les Illes Balears sempre hem volgut ser partícips i impulsors de qualsevol procés normatiu que tingui relació directa o indirecta en matèria de polítiques de joventut. Aquest és un bon moment per escoltar al jovent de les nostres illes i, amb aquesta exposició pública, les entitats juvenils hem pogut fer valer el nostre dret a participar i poder construir la llei entre tots i totes».

Per JSIB «l’avantprojecte de llei el que fa és ordenar la resposta a les necessitats que tenim les persones joves i entitats, i garantir-nos així la participació activa en igualtat de drets i deures en la vida social, cultural, política i econòmica de les nostres Illes».

El registre de les esmenes no suposa el final del camí, «i ara les Joventuts Socialistes iniciarem el treball, com sempre hem fet en tots aquests processos, desenvoluparem les corresponents esmenes a l’avantprojecte de llei de lleure educatiu per a infants i joves de les Illes Balears», ha conclòs López.

El document complet amb les esmenes es pot consultar a la plana web de l’organització juvenil: www.jsib.org i a les seves xarxes socials.

-Document amb les al·legacions presentades per JSIB

Scroll to Top