55539273_2299381586766925_6287389275856044032_n

L’objectiu dels i les joves sempre ha estat preservat tot allò que tenim, perquè nosaltres, la joventut més preparada en moltes generacions tinguin un futur molt millor que el que han tingut els nostres passats. Els pares i els avis, han intentat fer el mateix que nosaltres, intentar cuidar i protegir una terra per les generacions del futur, per nosaltres, i deixar unes illes millors que les que van trobar.

El PSIB-PSOE no ha estat menys en aquest sentit, a través del Govern de les Illes Balears amb l’aprovació de la Llei del Canvi Climàtic, perquè no basta en imaginar-ho o somiar-ho, hi ha que fer-ho realitat. Amb l’aprovació d’aquesta llei, les Illes Balears es posen a l’avantguarda d’Europa per frenar el canvi climàtic i dibuixar un horitzó més net.

Ara, lluitem per canviar el fum per l’aire, els combustibles fòssils per les energies renovables, el carbó pel sol, els cotxes pel transport públic, les benzineres per endolls… Ara podem dir, que les nostres illes estan preparades per afrontar un 2050 sense CO², per nosaltres, per les pròximes generacions.

Irene Triay Fedelich

Secretaria de Medi Ambient i Territori de JSIB

Scroll to Top