Campanya_Barbarismes_1

Les Joventuts Socialistes de les Illes Balears presenten avui una campanya per lluitar contra els barbarismes i conscienciar a la ciutadania de la importància de preservar la llengua pròpia. Segons el secretari general de les JSIB, Juli Dalmau, es pretén “donar alternatives a un seguit de barbarismes arrelats a la llengua dels illencs”.

En aquest sentit, les alternatives lingüístiques que proposen els i les joves socialistes, han estat elaborades amb el suport d’entesos en la matèria, i “contemplen també algunes variants dialectals i, fins i tot, de les varietats de cada illa”, explica Dalmau.

Les JSIB destaquen que aquesta campanya té l’objectiu d’ampliar el coneixement de la llengua, defensar-la i protegir-la com a element de cohesió “a diferència de les polítiques lingüístiques que duu a terme el govern de José Ramón Bauzá”. Tot això, segons Juli Dalmau, “des d’un enfocament sempre integrador i inclusiu”.

Aquesta campanya s’allargarà durant 4 mesos i consta de 16 paraules que seran difoses a través de les xarxes socials mitjançant 8 imatges. 

Scroll to Top