Les JSIB conviden a tots els i les joves de Balears a sumar-se a la “generació responsable” i participar d’aquesta campanya que tendrà més accions a les xarxes socials les pròximes setmanes.

Les Joventuts Socialistes de les Illes Balears han llançat a les xarxes socials “Generació Responsable”, una campanya en la qual es cerca visibilitzar als i les joves que compleixen escrupolosament amb les normes de seguretat contra la COVID-19 i que s’han vist estigmatitzats els darrers mesos, així com també sensibilitzar a joves i adults de fer front a la pandèmia complint amb totes les recomanacions sanitàries.

D’aquesta manera, les JSIB han publicat un vídeo a Facebook, Twitter i Instagram amb el qual “es pretén mostrar la joventut que se sent silenciada, que més pateix les conseqüències de la crisi derivada de la COVID-19 i, malgrat tot, actua de manera responsable”, ha afirmat Ares Fernández, Secretari General de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears i diputat al Parlament.

Durant el vídeo, es pot veure una jove que reivindica el paper propositiu, proactiu i transformador de la joventut de Balears en la millora de la societat, on des d’un to desafiant, la protagonista incita a la joventut a sumar-se a la GENERACIÓ RESPONSABLE i a rebel·lar-se contra les crítiques cap al col·lectiu jove que no es corresponen amb la realitat.

“La campanya cerca generar un sentiment de pertinença i de col·lectiu, donant veu a la joventut que no se sent identificada amb la imatge negativa que s’està mostrant”, ha explicat Fernández, però també intenta “sensibilitzar als joves, no des d’un punt de vista paternalista i acusador que infantilitza el seu paper, sinó involucrant-los de manera activa i com a part de la solució contra la pandèmia”.

Amb aquesta campanya, les JSIB conviden a tots els i les joves de Balears a sumar-se a la “generació responsable” i participar d’aquesta campanya que tendrà més accions a les xarxes socials les pròximes setmanes.

Scroll to Top