Juli Dalmau torna a exigir “la reducció de l’IVA a tot el material d’ús escolar o la desgravació d’aquest impost a les rendes familiars”.

Joventuts Socialistes de les Illes Balears iniciarà una campanya solidària de recollida de material escolar per ajudar a les famílies amb problemes econòmics a fer front a les grans despeses que suposa l’inici de curs escolar, “sobretot des de la pujada de l’IVA d’aquest material que va aprovar el govern del PP l’any passat”, com apunta Juli Dalmau, secretari general de JSIB.

Dalmau ha criticat la “nul·la sensibilitat del Partit Popular cap a les famílies amb problemes que, a més de la crisi econòmica contra la que han de lluitar, també han de fer front a l’increment del preu del material necessari perquè els seus fills i filles comencin el curs escolar per la pujada de l’IVA”.

El secretari general de Joventuts Socialistes de les Illes Balears ha tornat a exigir, com ja va fer fa un any, “la reducció de l’IVA a tot el material d’ús escolar o la desgravació d’aquest impost a les rendes familiars” argumentant que “no és de rebut que els quaderns, bolis o pintures tributin al mateix tipus que les joies o els smartphones”.

Per a Juli Dalmau, la decisió del Govern Rajoy de pujar l’IVA per aquest material “incideix en el caràcter segregador del model educatiu del PP: una escola de menys qualitat per qui no se la pot permetre”.

Joventuts Socialistes durà a terme la campanya a totes les illes durant les primeres setmanes de setembre per després distribuir el material entre les famílies amb més problemes econòmics. La campanya també es difondrà a través de les xarxes socials baix l’etiqueta #MaterialsenseIVA

#MaterialSenseIVA

Scroll to Top