Aquest dissabte hem celebrat el Fòrum Institucional Jove, un espai per a debatre i posar en comú les polítiques de joventut que s’estan executant des de les diferents institucions de Balears. L’objectiu principal ha estat elaborar un document on s’analitza la situació actual de les polítiques de joventut, així com el full de ruta que deuen seguir les institucions en el que queda de legislatura.

Marc López, secretari general de JSIB, va explicar que es vol contribuir a la millora de les polítiques de joventut i així millorar la igualtat d’oportunitats per als joves de Balears, compartint experiències de que es fa a les institucions i analitzant què s’ha de millorar i què està pendent. En la jornada també va participar Francina Armengol, presidenta del Govern i secretària general del PSIB, que va explicar mesures dirigides a la joventut com la recuperació del Consell de la Joventut de Balears i el programa Joves Qualificats. Un altre convidat a la jornada fou Luis Salaya, secretari de política institucional de JSE, que va mostrar la seva satisfacció pel treball que està realitzant la nova direcció de JSIB i va felicitar al Govern per l’aposta valent per les polítiques de joventut després de quatre anys de retallades del PP.

Al Fòrum Institucional Jove han participat regidors de joventut, membres de JSIB i càrrecs institucionals amb competències en aquesta matèria destacant la participació de José Hila, batle de Palma i Susana Mora, vicepresidenta del Consell de Menorca.

Scroll to Top