WhatsApp Image 2019-10-07 at 16.31.51

Una delegació de JSIB ha participat el passat cap de setmana a diferents sessions de reunió dels òrgans federals de Joventuts Socialistes d’Espanya convocats a Madrid.

En primer lloc, Pepe Mercadal, secretari d’organització i acció electoral, i Sergio Rigo, vicesecretari d’organització i formació, varen participar en la reunió del Consell Federal d’Organització a la seu del PSOE del carrer Ferraz, on tractaren diferents qüestions com la recuperació de l’afiliació online per als nous i noves militants que vulguin formar part de la nostra organització.

Així mateix, el nostre secretari general de JSIB i secretari de dinamització territorial de JSE, Ares Fernández, participà a la reunió de la Comissió Executiva Federal de JSE on es va parlar de la campanya electoral del pròxim 10 de novembre, entre altres assumptes.

El dematí del diumenge es va celebrar la reunió ordinària del Comitè Federal de JSE, on intervingueren la Ministra d’Hisenda en funcions, Maria Jesús Montero, i el secretari general de JSE, Omar Anguita. A la sessió ordinària del Comitè Federal es va presentar l’informe de gestió de la CEF del darrer any que s’aprovà per unanimitat de totes i tots els delegats, i que va comptar amb la intervenció del nostre company, Marc López, per traslladar el posicionament de la nostra delegació.

Scroll to Top