FORMACCIO 4

Aquest cap de setmana hem celebrat els Formacció, les nostres jornades de formació i enguany tingut lloc a Alaró. Han participat més de xx militants de totes les Illes i ens hem format i debatut sobre diferents temàtiques com la participació juvenil, l’emprendiment, la situació dels refugiats a Europa, interculturalitat, vocabulari LGTBI o sobre la gestació subrogada.

Per al nostre secretari general, Marc López, aquestes jornades serveixen per a formar-nos “en valors per a una organització juvenil que no ha deixar de ser crítica”. A més, també ha destacat la importància de la formació com a eina per a “poder proposar solucions als actuals problemes que tenen els i les joves de Balears”.

En les jornades també han participat Pol Gibert, primer secretari de Joventuts Socialistes de Catalunya; Farid Bentria, coordinador del grup federal Medina del PSOE; Andrea Beltrán, coordinadora jove del grup federal Afrosocialista; Iago Negueruela, secretari d’ocupació del PSIB-PSOE; Carmen Palomino, secretària de formació del PSIB-PSOE i Cosme Bonet, secretari de política autonòmica.

Scroll to Top