Juli Dalmau: “la traducció de PISA per TREPITJA demostra la incapacitat de la Consellera i és una mostra més de la seva nefasta gestió”

“#Trepitja”. Aquesta és la campanya que llancen les Joventuts Socialistes de les Illes Balears per denunciar la incompetència de Joana Maria Camps per dirigir la Conselleria d’Educació. Segons el Secretari General de les JSIB, Juli Dalmau, “volem denunciar la manca de coneixement de Camps per gestionar la Conselleria  d’Educació, sobretot, en un moment tan complicat”.

Els i les joves socialistes consideren que amb la designació de Camps com a Consellera, i de Wert com a Ministre d’Educació, el PP posa de relleu la poca importància que li dóna a l’educació. “En canvi, el PSOE sempre ha comptat amb persones lligades a l’àmbit educatiu per dirigir aquest departament”.

Juli Dalmau afegeix que traduir PISA per TREPITJA “demostra la incapacitat de la Consellera” i només suma una pífia més a la seva nefasta gestió amb la qual “està desprestigiant una educació pública, universal i de qualitat”. La falta de preparació de Joana Maria Camps queda demostrada quan ella mateixa va reconèixer que tenia els mateixos coneixements en educació “que qualsevol altre persona”.

Igualment, crida l’atenció que la Consellera asseguri al Parlament que el TIL vol apropar el trilingüisme a les classes més humils. Un fet que segons Juli Dalmau és lamentable perquè “les brutals retallades en beques i l’increment de les taxes universitàries no ajuden precisament als que menys tenen per poder continuar amb els seus estudis”.

Finalment, les Joventuts Socialistes critiquen que la gestió que ha fet la Consellera del conflicte educatiu “no ha fet més que incrementar l’enfrontament amb la comunitat educativa”. Per això el Secretari General de les JSIB, Juli Dalmau, destaca que “les Joventuts Socialistes no deixarem de denunciar les polítiques del PP en matèria educativa i de defensar el dret a l’educació”.

JSIB_campanya_trepitja

Scroll to Top