TAXES 1

Joventuts Socialistes de les Illes Balears celebra la noticia de la baixada de taxes universitàries anunciada per la presidenta del Govern, Francina Armengol, després de que el Consell Polític del PSIB-PSOE aprovés per unanimitat la proposta de JSIB de rebaixar les taxes universitàries pel curs 2018-2019.

Des de Joventuts Socialistes valoram que la baixada de les matrícules d’un 10% de graus i màsters i d’un 15% dels màsters habilitants és una mesura a favor de la igualtat d’oportunitats i demostra el compromís de Francina Armengol i del PSIB-PSOE amb la universitat pública i de qualitat.

En aquest sentit la baixada d’un 10% devles primeres matrícules de grau i màster i un 15% les dels màsters habilitants de la UIB pot suposar un estalvi entre 77€ i 139€ per estudiants, mentre que la baixada del 15% de les primeres matrícules dels màsters habilitants suposarà un estalvi de més de 250€.

Joventuts Socialistes recorrerà el campus universitari de la UIB a Mallorca i també les seus de Menorca i d’Eivissa i Formentera per explicar de jove a jove aquesta rebaixa de taxes universitàries.

TAXES 3TAXES 2

Scroll to Top