Avui en dia ens trobem en una societat on, siguis jove o no, a les persones ens interessa la creativitat i la innovació. Des de Joventuts Socialistes reivindiquem la necessitat de seguir avançant i aprenent, pendents del que passa al nostre voltant per formar a una bona generació de persones.

El PSOE per tal de fomentar aquesta creativitat i innovació ha afegit a la seva llista de compromisos aquests dos temes, dos temes molt importants tant a nivell nacional com regional que dóna suport als joves creadors i emprenedors.

La necessitat i la capacitat per trobar diferents alternatives de solució als problemes, interpretar de diferents maneres les situacions i visualitzar una varietat de respostes davant d’un problema o circumstància és la que volem dirigir des de Joventut Socialistes, ja que s’ha cregut des de sempre que només hi ha una resposta correcta i una única via per arribar a la solució. Per això promovem l’ús de diferents camins, originals i innovadors, per donar resposta a un problema.

Comencem per ser. Ser nosaltres mateixos. Tots tenim grans talents i som creatius i innovadors i els podem posar en evidència a través de les iniciatives que podem fer al llarg de la nostra vida.

Azahara Peña de la Fuente

Secretària d’Igualtat de JSIB i Secretària General de JSEi

Scroll to Top