NOTA DE PREMSA

Fernández, que iniciarà el mandat amb la celebració del XVI Congrés ordinari de l’organització, substituirà en el càrrec a Marc López


 WhatsApp Image 2019-09-05 at 17.51.18Les Joventuts Socialistes de les Illes Balears (JSIB) han proclamat avui el diputat Ares Fernández com a nou secretari general electe. La seva ratificació definitiva, com també l’elecció de la nova Comissió Executiva Nacional de l’organització, serà el 21 de setembre durant la celebració del XVI Congrés Ordinari de l’organització, que tindrà lloc a Binissalem. Fernández substitueix en el càrrec a Marc López.

Finalitza així un procés obert a tota la militància que s’inicià a mitjans del mes d’agost i al qual només va concórrer Fernández, qui va presentar en el termini fixat els avals necessaris per poder ser proclamat candidat. Una vegada comprovats els avals per part del comitè organitzador de primàries, Fernández ha quedat proclamat com a secretari general electe de JSIB.

Per a Fernández, aquest “és un repte molt important”, ja que “està en joc contribuir a seguir millorant la vida dels i les joves de les Illes Balears”. A més a més, el nou secretari general ha destacat que el congrés també permetrà “amb les pertinents ponències polítiques i d’organització, posar a punt les JSIB per als pròxims anys”.

En aquest sentit, Fernández ha avançat que les polítiques que impulsarà com a secretari general de JSIB es vertebraran en els següents eixos: l’emancipació dels i les joves, el feminisme “com a eix transversal del nostre discurs polític” i la lluita contra el canvi climàtic, amb l’objectiu de “definir les mesures necessàries per evitar la destrucció del nostre planeta”.

Ares Fernández és graduat en Dret i màster d’Advocacia per la UIB. Actualment és diputat al Parlament de les Illes Balears i, en l’anterior legislatura, va desenvolupar les tasques d’interlocutor parlamentari a la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques com a interlocutor parlamentari.

Scroll to Top